Spark-it

Als freelancer zorg ik ervoor dat bedrijven business kunnen doen met productdata. Ik werkt voor grote en middelgrote bedrijven zoals Office Depot en Wehkamp en begeleid bedrijfsbrede implementatietrajecten.

Voor ieder bedrijf zijn de producten en/of diensten het fundament van hun bestaan. Hoe beter productdata op orde is, hoe beter websites renderen en hoe eenvoudiger grote hoeveelheden data onderhouden kan worden. Spark-it zorgt ervoor dat het beheer van productdata een plaats krijgt in uw organisatie en selecteert samen met u de meest passende oplossing.

Krachten bundelen

Spark-it heeft zich als Associate aangesloten bij Squadra, waar onafhankelijke vakspecialisten op het gebiedt van MDM verenigd zijn.

Het succesvol implementeren van een PIM of MDM systemen vergt veel specialistische kennis op zowel organisatorisch als technisch vlak.

 

Door onze unieke samenwerking is het mogelijk om teams van specialisten samen te stellen waarmee succes verzekerd is. Wij zitten niet tegenover de kant, maar naast de klant. Wij verkopen geen pakket, maar de kennis die tot de beste oplossing leidt.

Onafhankelijkheid

Zowel individueel als in samenwerkingsverband staat Spark-it voor onafhankelijkheid. Wij ontvangen geen incentives nog provisies voor de pakketten die wij adviseren. Daardoor kunnen wij altijd samen met u de beste keuze maken.

 

Ook de selectie van een System Integrator gebeurt op basis van onafhankelijkheid en  ervaring. Een SI dient de bedrijfsproblematiek goed begrijpen. Om een implementatie tot een succes te maken is de juiste bloedgroep dan ook van groot belang. Welk pakket past het beste bij welke System Integrator en hoe verhoud dit zich tot uw bedrijf?

Onno Cleijpool

Onno Cleijpool

Oprichter eigenaar

Implementatie van Enterprice en mid-range PIM systemen binnen corporate organisaties en MKB.


Product Informatie Management is 20% software en 80% organisatie.